« Stagiaires gezocht!»

Gepubliceerd op 17-12-2021

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons vanaf begin februari tot juli wil assisteren en zelf de mogelijkheid krijgt om veel te leren. 


Bijna alle facetten in de fotografie:
Als stagiair(e) assisteer je bij het fotograferen van zowel de zakelijke als particuliere opdrachten. Dit houdt in dat je mee helpt opbouwen en aanpassen van de lichtsituaties, mee kan denken en doen met opstellen van de klanten en modellen. Particulieren fotograferen wij meestal in de studio. Dit varieert van baby’s, kinderen, pubers, gezinnen, families tot bruidsreportages. De zakelijke opdrachten zijn nagenoeg altijd op locatie. Veel voorkomende opdrachten zijn bedrijfsprocessen, congressen, sfeerbeelden voor op websites, interieurfotografie, profielfoto’s en fotografie voor diverse magazines. Waar wij in gespecialiseerd zijn, is het opbouwen en creëren van mooi licht, waar je als stagiaire erg veel van leert.


Grote voorkeur heeft stagiaires met een fotografische opleiding. Mochten er stagiaires zijn met een andere opleiding, maar die wel raakvlakken hebben met fotografie, dan staan wij zeker open voor een gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Zelf interesse? Of weet jij iemand? 

stagiaire-fotografie-gezocht-1639737634.JPG