Licht maakt het verschil / Interieurfotografie

Interieurfotografie:

Niet alleen in fotografie, maar ook in je interieur speelt licht een cruciale rol. Wij begrijpen de kracht van verlichting en hoe het de uitstraling van een ruimte kan transformeren. Het was dan ook extra leuk dat we onlangs de interieurfotografie mochten verzorgen waarin de hoogwaardige verlichting van Watts Lux & Lumen centraal stond. 💡

De perfecte combinatie van design en verlichting creëert een sfeer die uitnodigend en warm aanvoelt, en dat was precies wat we hebben vastgelegd. De unieke armaturen van Watts Lux & Lumen vormen niet alleen een functioneel element, maar ook een stijlvol designstatement dat de ruimte compleet maakt. Of het nu gaat om het verlichten van een woonkamer, kantoor of commerciële ruimte, het juiste lichtontwerp maakt het verschil. Het brengt de kleuren tot leven, accentueert de architectuur en zorgt voor een gevoel van comfort en luxe.

Wij fotograferen met een zogeheten "middenformaat" camera.
Dit soort camera's zijn het ultieme gereedschap voor professionele fotografen die streven naar de allerhoogste beeldkwaliteit en detailweergave. Hun kracht schuilt in verschillende aspecten, die ze onderscheiden van andere professionele camera's.
Middenformaatcamera's hebben een aanzienlijk grotere sensor dan bijvoorbeeld full-frame camera's, wat resulteert in een hogere resolutie en uitzonderlijke scherpte. Hierdoor kunnen er  meer details vastgelegd worden, zelfs in de fijnste texturen.
Door de grotere sensor kunnen middenformaatcamera's meer licht opvangen, wat resulteert in superieure kleurweergave en dynamisch bereik. Dit is zeker bij interieurfotografie en architectuur belangrijk.
De hoge resolutie van middenformaatcamera's maakt ze perfect voor grote afdrukken zonder kwaliteitsverlies. Dit is van groot belang voor commerciële doeleinden zoals billboards of beurswanden.

Bij twee projecten van Watts, Lux en Lumen hebben we het eindresultaat vastgelegd. Je ziet de interieurfotografie van de projecten bij Borrenbergs en Kempen Cladding. Deze foto's worden onder andere gebruikt voor de website, maar ook voor print in een eigen magazine van onze klant. 

De 3 woorden in de naam "Watts Lux & Lumen zijn typerend voor de verlichtingsbranche. Watts, afgeleid van het woord wattage. Lux, betekent verlichtingssterkte en Lumen, de lichtopbrengst oftewel lichtstroom. Hiermee willen zij aangeven dat ze gek zijn van licht!

Wil je ook de schoonheid van jouw interieur laten vastleggen? Neem dan contact met ons op zodat we jullie wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

#FotoID #WattsLuxLumen #Verlichting #Sfeer #Design #Fotografie #Licht #Retail #Utiliteit #Kantooromgeving #Buitenverlichting #Horeca #Wellness #Woningbouw #interieurfotografie #helmond #Bergeijk #Eindhoven

Origineel weergeven